Baarsma Wines is onderdeel van InVivo Wine Group. Een van de grootste wijndistributeurs van Noord West Europa. Baarsma Wines is de retail specialist binnen de organisatie met naast focus op de Nederlandse markt tevens focus op diverse export markten. Naast haar rol als wijndistributeur van diverse grote wijnmerken, is Baarsma Wines tevens eigenaar van een aantal grote eigen merken waaronder Canei en La Tulipe. Canei is sinds 2007 in eigendom van de organisatie en vormt sinds jaar en dag een sterke volume driver in het alcohol segment. Baarsma Wines is gevestigd in Zoetermeer.

Functie
Voor de Nederlandse en wereldwijde expansie van Canei zoekt Baarsma Wines een fulltime (32/40uur)

(Sr) Brand Manager Canei Frizzante Orginale.

Canei is één van de meest bekende wijnmerken op de Nederlandse markt met Italiaanse oorsprong en herkomst. Canei is in 1975 ontstaan in Canelli, Piemonte en geïnspireerd op de zachte wind en glooiende heuvels van Noord-Italië. Een elegante, verfrissende grape blend met een zachte bubbel. Vakmanschap op basis van natuurlijke ingrediënten waarbij je de ware essentie van de Italiaanse levensstijl ‘La Vita Frizzante’ voelt.

Werkzaamheden
Als Sr Brand Manager Canei ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en het versnellen van de groei van Canei Frizzante Orginale op de Nederlandse en internationale markt.
Je zal rapporteren aan de Marketing Manager en je bent onderdeel van het Marketing Retail team.
Als eindverantwoordelijk voor Canei Frizzante Orginale maak je strategische merkplannen en voert deze gedreven uit. Je bent eigenaar van de business en geeft sturing en leiding aan het marketing beleid,
Je legt de lat zelf hoog hierin. Je hebt veel ervaring met nieuwe productontwikkeling en je bent in staat producten succesvol in de markt te lanceren. Je kunt goed samenwerken met sales en demand planning. Je bent een zelfstarter en ondernemend. Je bent resultaatgericht en heb overzicht op de gehele keten. Je kunt met scherpe business cases de stakeholders voor je te winnen. Daarnaast sta je stevig in je schoenen om je plannen bij sales en je klanten te verkopen.

Je levert een sturende en uitvoerende bijdrage aan NPD en commerciële projecten.
Voor deze gedreven marketingfunctie zoeken we een stevige en overtuigende, gedreven business marketeer. Iemand die duidelijk ondernemerschap laat zien en niet bang is om zijn of haar handen uit de mouw te steken. Dit is een uitgelezen kans om je ervaring, kennis en creatieve kracht in te zetten naar concrete resultaten in de markt. Ga jij deze uitdaging aan om de Canei business te vergroten en nog sterker te maken?

Wij zoeken iemand met:

 • Master level (WO denk- en werkniveau)
 • Minimaal 5-7 jaar relevante werkervaring, bij FMCG Marketing.
 • Ervaring met NPD en productintroducties.
 • Ervaring met zowel ATL als BTL en winkelvloer activaties.
 • Self-starter en teamplayer.
 • Besluitvaardig, can do mentaliteit
 • Ondernemerschap, resultaatgericht, you make things happen
 • Conceptueel sterk en constant op zoek naar verbeteringen
 • Je ben analytisch en goed met complexe situaties
 • Je ziet business uitdagingen en kansen
 • Je hebt kennis van Nielsen / IRI analyses.

Arbeidsvoorwaarden
Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze business als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling.

Standplaats
Zoetermeer

Interesse?
Herken jij jezelf in dit profiel en ben je enthousiast geworden? Stuur dan een e-mail met CV naar Annejet Middendorp (annejet@middendorprecruitment.nl). Heb je eerst nog vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen via het volgende telefoonnummer 06 – 629072705. Wij laten je zo snel mogelijk weten of we nader met je zullen kennismaken.