Baarsma Wines Baarsma Wines is onderdeel van InVivo Wine Group. Een van de grootste wijndistributeurs van Noord West Europa. Baarsma Wines is de retail specialist binnen de organisatie met naast focus op de Nederlandse markt tevens focus op diverse export markten. Naast haar rol als wijndistributeur van diverse grote wijnmerken, is Baarsma Wines tevens eigenaar van een aantal grote eigen merken waaronder Canei en La Tulipe. Canei is sinds 2007 in eigendom van de organisatie en vormt sinds jaar en dag een sterke volume driver in het alcohol segment. Baarsma Wines is gevestigd in Zoetermeer.

Functie
Voor de Nederlandse en wereldwijde expansie van Canei zoekt Baarsma Wines een fulltime (32/40uur)

Stagiare Marketing Canei Frizzante Originale.

Canei is één van de meest bekende wijnmerken op de Nederlandse markt met Italiaanse oorsprong en herkomst. Canei is in 1975 ontstaan in Canelli, Piemonte en geïnspireerd op de zachte wind en glooiende heuvels van Noord-Italië. Een elegante, verfrissende grape blend met een zachte bubbel. Vakmanschap op basis van natuurlijke ingrediënten waarbij je de ware essentie van de Italiaanse levensstijl ‘La Vita Frizzante’ voelt.

Werkzaamheden
– Ondersteuning van een aantal (senior) brandmanagers, waaronder Canei Frizzante Originale;

Meewerken aan verschillende marketingcampagnes;
Je zal rapporteren aan de Sr Brand Manager Canei en je bent onderdeel van het Marketing Retail team.
Wij zoeken iemand met:

  • Je bent beschikbaar voor minimaal 4 maanden, 4 á 5 dagen per week;
  • Je volgt de opleiding HBO/WO Bedrijfseconomie / Bedrijfskunde / Marketing / Communicatie / Media / Small Business and Retail Management;
  • Je kunt goed plannen en organiseren;
  • Je voelt je verantwoordelijk;
  • Je bent nauwkeurig en taakgericht;
  • Je bent sociaal en communicatief vaardig;
  • Je kunt goed zelfstandig werken, weet van aanpakken en bent pragmatisch ingesteld;
  • Je bent woonachtig in de nabije omgeving van Zoetermeer of je bent bereid te reizen voor je stage;

Arbeidsvoorwaarden
Baarsma Wines biedt een afwisselende en uitdagende (afstudeer) stageplaats binnen een internationaal opererende onderneming met prachtige producten. Stagevergoeding is conform de cao.

Standplaats
Zoetermeer

Interesse?
Herken jij jezelf in dit profiel en ben je enthousiast geworden? Stuur dan een e-mail met CV naar Susan (susan.van.den.bulk@orbwijn.nl). Heb je eerst nog vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen via het volgende telefoonnummer +31 (0)6 13 88 10 34 . Wij laten je zo snel mogelijk weten of we nader met je zullen kennismaken.